Bilete Concert ZAZ la Sala Palatului - 11 iun, ora 20:00 - Sala Palatului

Concert ZAZ la Sala Palatului

Sala Palatului, București

duminică, 11 iunie, ora 20:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
VIP
399 lei
Categoria 1
299 lei
Stoc epuizat
Categoria 2
259 lei
Stoc epuizat
Categoria 3
189 lei
Stoc epuizat
Categoria 4
139 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Îndrăgita cântăreaţă ZAZ, una dintre cele mai misterioase şi strălucitoare vedete ale Franţei, va concerta, în premieră pe o scenă din Capitală, pe data de 11 iunie 2023 la Sala Palatului, în cadrul turneului “Organique Tour”, cu începere de la ora 20.00! Porţile pentru public se vor deschide de la ora 18.30!

Biletele au fost puse în vânzare via iabilet.ro şi în toată reţeaua iaBilet, la următoarele categorii de preţuri:

  • VIP – 399 lei;
  • Categroia 1 – 299 lei;
  • Categoria 2 – 259 lei;
  • Categoria 3 – 189 lei;
  • Categoria 4 – 139 lei.

ZAZ şi-a denumit turneul „Organique Tour”. Și, într-adevăr, melodiile incluse pe lista concertelor sunt organice, aproape de natura. Publicul va putea să simtă şi să vadă imaginea cu totul specială şi unică a cântăreței, să descopere noi fațete ale creativității sale, să se apropie de misterioasa ZAZ.

 

DESPRE ZAZ

Pe numele său real, Isabelle Geffroy, s-a născută pe data de 1 mai 1980, în Tours, Franţa. Mama ei a fost profesoară de limba spaniolă si tatl său a lucrat pentru o companie de energie electrică. ZAZ a studiat la conservator, cântă la vioară, la chitară şi la pian. ZAZ a cântat, de asemenea, în cor şi şi-a început activitatea muzicală în diferite grupuri de folk, soul, jazz și blues.

Primul său succes notabil a venit cu piesa „Je veux”, în 2010, fiind cântecul anului în multe țări ale lumii, ceea ce i-a adus o mare faimă tinerei cântăreţe. Vocea răgușită și senzuală a fascinat, pur si simplu!

Japonia, Egipt, Canada, Brazilia, Maroc, printre tarile unde a primit multe premii la diferite competiții și festivaluri, unde a primit discuri de platină, de diamant.  Lumea descoperea un glas nou, strălucitor, îndrăzneț, gata pentru orice experimente muzicale creative.

Si aceasta pentru că nu există un gen muzical în care ZAZ să nu se întreacă pe ea însăși. Nu fără motiv, pentru ca, printre compozitorii și interpreții ei preferați, îi aminteste pe: Antonio Vivaldi, Ella Fitzgerald, Edith Piaf și interpreți fascinanti ai muzicii latino si orientale.

ZAZ a cântat în săli uriașe de cealaltă parte a Atlanticului, în legendarele cafenele pariziene prin care treceau cântece celebre, în celebrele săli din Londra și Paris, și a devenit proprietara unor prestigioase premii naționale de muzică.

A lansat 5 albume, ultimul a fost lansat în 2021 și cântăreața l-a numit „Isa”, așa cum îi spun prietenii ei.

Acest disc este un album conceptual, un fel de întoarcere la tine, la lumea ta interioară. A fost rodul reflecției într-o perioadă dificilă pentru toată lumea în timpul pandemiei și a servit drept bază pentru turneul ei de luni de zile, care a început în 2021, după o pauză forțată.

Cântăreața a reușit să creeze o paletă muzicală strălucitoare. La viața în „roz” (celebra melodie a lui Edith Piaf), ZAZ a adăugat o culoare verde strălucitoare. Este o apărătoare înflăcărată a mediului și chiar și-a creat propria fundație. Ea iubește și luptă pentru viață pe acest Pământ. Și cântă despre ea.

 

DISCOGRAFIE

  • ZAZ – 2010;
  • Recto Verso – 2013;
  • Paris – 2014;
  • Effet Miroir – 2018;
  • Isa – 2021.

 

Acces copii concert ZAZ, Sala Palatului, ora 20.00!
 
Copii cu vârsta între 0 ani şi 3 ani, acces interzis;
Copii cu vârsta între 3 ani şi 5 ani, acces gratuit; copilul este tinut in brate;
Copii cu vârsta peste 5 ani, bilet întreg!