Bilete Imperial Christmas Gala V - Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna - 22 dec, ora 20:00 - Ateneul Român

Imperial Christmas Gala V - Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna

Ateneul Român, București

duminică, 22 decembrie, ora 20:00 acces de la 19:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
VIP
629 lei
Categoria 1
529 lei
Categoria 2
429 lei
Categoria 3

Mai sunt doar 21 bilete disponibile

329 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

O constantă a eleganţei şi a strălucirii artistice în preajma Sărbătorilor de Crăciun si An Nou o reprezintă somptuoasele concerte oferite de SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA în superba sală de spectacole a Ateneului Român din Bucureşti, eveniment aflat sub egida IMPERIAL CHRISTMAS GALA, ediţia a V-a, care va avea loc, anul acesta, pe data de 22 decembrie cu începere de la ora 20.00!

Biletele pentru seara de gală vieneză s-au pus deja în vânzare via iabilet.ro la următoarele categorii de preţuri:

VIP – 629 lei
Categoria I – 529 lei
Categoria II – 429 lei
Categoria III – 329 lei

Nouăzeci de minute de încântare sonoră pe acordurile celor mai frumoase valsuri compuse vreodată de Johann Strauss II! Oranizatorii va invită să savuraţi o intensă călătorie muzicală într-un autentic concert de muzică clasică, susținut de renumita orchestră a Palatului Schoenbrunn!

“Oferim mai mult decât concerte, oferim o experiență ce lasă in urma sa trăiri care ne indundă sufletul cu frumos, cu optimism, cu vibraţii inalte şi curate! Ne place să oferim audientei nostre ceva ce banii nu pot cumpăra: un emoționant suvenir, acel ceva de reținut cu drag mult timp după ce se întorc acasă pentru a se pregăti pentru minunata sărbătoare a Crăciunuui!”

DESPRE SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA


Orchestra Palatului Schoenbrunn este cunoscută pentru interpretare în stil vienez a pieselor clasice, adăugând o notă subtilă și ipersonală care întruchipează esența muzicii vieneze.

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna, orchestră de renume la nivel internaţional, transpune muzical era imperială plină de farmec a Vienei, având totodată o tradiție îndelungată de lucru alaturi de cântăreți de operetă și dansatori de balet.

Fondată în 1997, efectivul instrumental asigură reprezenaţiile din oranjeria Palatului Schoenbrunn, de la Opera din Viena și la festivalurile din Salzburg. În plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenta scenică și aspectul vestimentar impecabile.

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna este devotată muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar și lucrărilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart sau Joseph Haydn şi Franz Schubert.

Concertele desfășurate de celebra orchestră vieneză au loc în Orangeria Schoenbrunn, un spatiu artistic unic, cu o bogată istorie muzicală, care s-a transformat în timp într-o renumită locație pentru evenimente culturale.

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna realizează turnee și la nivel international, atât în Europa, cât și peste ocean, fiind primită cu entuziasm în Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania, Elveția, Italia, România, Olanda, Spania, Japonia, China, Croația etc.

Fiecare spectacol al lor este special, orchestra cu bucurie luând în considerare și cererile de muzica individuale, care pot fi personalizate pentru orice eveniment sau ocazie.