Bilete Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna si Magia Crăciunului la Ateneul Român - 23 dec, ora 20:00 - Ateneul Român

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna si Magia Crăciunului la Ateneul Român

Ateneul Român, București

sâmbătă, 23 decembrie, ora 20:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
VIP
629 lei
Categoria 1
529 lei
Categoria 2
429 lei
Categoria 3

Mai sunt doar 10 bilete disponibile

329 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

O nouă reîntâlnire maiestuoasă şi strălucitoare cu SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA, sub aceeaşi egida “Imperial Christmas Gala”, ediţia IV, cu doar două zile înainte de magica Sărbătoare a Crăciunului, pe data 23 decembrie la Ateneul Român din Bucureşti, începând cu ora 20.00!

Porţile pentru public se vor deschide la ora 18.30 iar accesul în sala de concert se va face de la ora 19.00!
În 2022, celebra orchestră a balului vienez primea, graţie celor 3 reprezentaţii de la Ateneul Român, Certificatul de Record naţional pentru “Cel mai mare număr de concerte susţinute de către o orchestră într-o zi şi în aceeaşi locaţie”.
Certificatul, acordat de Asociația Cartea Recordurilor din România, a fost ridicat de către managerul și fondatorul orchestrei – Peter Hosek și de către maestrul Vinicius Kattah – dirijorul orchestrei. O copie a certificatului a fost acordată și organizatorului evenimentului, fiind înmânată Monicăi Lorintz, Head of Communications la German Quality Entertainment.
Momentul a fost prezentat de cel care a stabilit Recordul naţional pentru “Cel mai tânăr autor de autobiografie din România”, Ambasadorul Culturii Euro Education Federation, muzicianul şi scriitorul, Mihai Claudiu Dumitrache.
Evenimentul s-a desfășurat sub înaltul patronaj al Ambasadei Austriei la Bucureşti!
Biletele pentru concert, 23 decembrie, Ateneu Român, au fost puse în vânzare via iabilet.ro la următoarele categorii de preţuri:
VIP - 629 lei
Categoria I - 529 lei
Categoria II - 429 lei
Categoria III - 329 lei

DESPRE SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA
Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna, orchestră de renume și la nivel internaţional, transpune muzical era imperială plină de farmec a Vienei, având totodată o tradiție îndelungată de lucru alaturi de cântăreți de operetă și dansatori de balet.
Fondată în 1997, efectivul instrumental asigură reprezenaţiile la Opera din Viena și la festivalurile din Salzburg. În plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenta scenică și aspectul vestimentar impecabile. Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna este devotată muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar și lucrărilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart sau Joseph Haydn şi Franz Schubert.
Concertele desfășurate de celebra orchestră vieneză au loc în Orangeria Schoenbrunn, un spatiu artistic unic, cu o bogată istorie muzicală, care s-a transformat în timp într-o renumită locație pentru evenimente culturale.
Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna realizează turnee și la nivel international, atât în Europa, cât și peste ocean, fiind primită cu entuziasm în Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania, Elveția, Italia, România, Olanda, Spania, Japonia, China, Croația etc.
Fiecare spectacol al lor este special, orchestra cu bucurie luând în considerare și cererile de muzica individuale, care pot fi personalizate pentru orice eveniment sau ocazie.

 

Acces copii 
 
Copii cu vârsta între 0 ani şi 3 ani, acces interzis;
Copii cu vârsta între 3 ani şi 5 ani, acces gratuit; copilul este tinut in brate;
Copii cu vârsta peste 5 ani, bilet întreg!